divendres, 3 de desembre del 2010

Éxito de la presentación del corto en Benicarló







Decenas de personas se han dado cita en el local amablemente cedido por la Penya Setrill en la gélida tarde del viernes. La Asociación ha detectado un amplio interés de afectados por el cobro indebido de contribución en la zona húmeda de la marjal. La próxima reunión sobre el tema y última en que se podrá reclamar la devolución de los cuatro últimos años será el lunes, 20 de diciembre, a las 21:00 h en el antiguo Ayuntamiento de Peñíscola de la plaza Constitución.
Un informe molt (molt, molt...) tardà
En relació a les declaracions efectuades per membres de l´equip de govern de l´Ajuntament de Peníscola (podeu veure-les a http://www.3x4.info/el-maestrat/15826-los-servicios-juridicos-del-consistorio-de-peniscola-estudian-si-procede-devolver-la-contribucion-a-los-propietarios-de-la-marjal) l´Associació ha de fer les següents puntualitzacions:
1. L´informe dels serveis tècnics municipal arriba nou anys tard.
2. La classificació de la Marjal com a zona humida i LIC és del 10 de juliol de 2010. Aquesta declaració és de rang superior al Pla General obsolet de 1977. De fet, si això siguera com diu el Sr. Regidor d´Urbanisme i hauria d´esperar a l´aprovació definitiva del Pla General, ara es podria urbanitzar legalment la Marjal i això no és així.
3. La intenció de l´equip de govern, a la llum d´aquestes declaracions, és clarament deixar passar el temps esperant a l´aprovació definitiva del Pla General i mentrestant seguir cobrant.
4. L´Associació insta a tots els afectats que vullguen recuperar la contribució que mai es deuria haver pagat a que reclamen, i ho facen abans de final d´any.