divendres, 2 de juliol del 2010

Camí Vell manifesta la seua oposició a l´aprovació del Pla General



La Associació Camí Vell ha representat avui els efectes que tindrà el Pla General de arribar a ser aprovat definitivament. En aquesta representació, s´han posat a l´interior d´una caixa que representava el poble de Peníscola, objectes com una caseta representant les viviendes unifamiliars, al.legacions presentades, un marraixonet representant la falta d´aigua que crearan 4 camps de golf, imatges del nostre poble tal com era... Finalment, s´ha tancat la caixa i s´ha tirat una mica de terra representant el soterrament. Al final, s´ha guardat un minut de silenci.

Desde l´Associació volem doner les gràcies a tots els que han asistit a aquest concentració, perque sabem que és molt complicat anar a una concentració a Peníscola un 2 de juliol a les 12 del migdia i amb tanta poca antelació.


L´Associació ha lliurat als mitjans de comunicació un comunicat en que s´indica que aquest Pla General no és socialmente just amb els petit propietaris, no és económicament viable ni mediambientalment sostenible.

Finalment el projecte ha sigut aprovat amb els vots favorables dels regidors del PP; Jordi Pau, representant del PSOE, s´ha abstingut i han votat en contra Vicent Castell (BLOC), Agustín Albiol i Juana Rovira (Cambio y Progreso).

Ací us posem algunes declaracions:
Vicent Castell (BLOC): http://www.scribd.com/doc/33821263